Video - strømming

Levende bilder er mer enn bare en trend for å nå frem med ditt budskap. Mulighetene er mange, og å investere i kommunikasjon via levende bilder viser seg å ha langt større gjennomslagskraftsammenlignet med andre virkemidler i ulike medier. Vi ser det både på Sosiale medier og i tradisjonelle medier at video i større og større grad blir brukt for å kommunisere ulike budskap. Jeg har erfaring i å bidra med alt fra opptak og idè til ferdig levert film, samt implementering på websider og spredning i sosiale medier.

Strømming

I forbindelse med Covid-19 har behovet for strømming av arrangementer skutt i været. Dette har vi tilpasset oss, og jeg kan tilby å strømme ditt arrangement til ønsket plattform (Youtube, Facebook Live, twitter, Linkedin eller Vimeo). Vi tilpasser opplegget enten du ønsker en enkel og kostnadseffektiv enkameraproduksjon eller mer avansert flekameraproduksjon. Les mer her

Se under for noen eksempler på produksjoner jeg har bidratt til. Har du spørsmål om bruk av film for å fremme ditt budskap så send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fossekleiva utstilling

Kort film fra en spektakulær utstilling på Fossekleiva kultursenter. Les mer om mitt møte med utstillingen her.


Røykenbadet - se hva du finner hos oss

Jeg arbeider med design og kommunikasjon for Røykenbadet. Vi ønsket å vise frem tilbudet og fasilitetene som finnes der, og falt ned på video som foretrukket kommunikasjonskanal. Jeg står for alt fra idè og opptak til ferdig levert produkt.


En vinterdag på Skrim

er laget på oppdrag fra VisitSkrim, og unnfanget ved hjelp av Tore Lunde som filmer med drone, all øvrig produksjon her jeg stått for.


SE: Thor

i samarbeide med Solo Førland. For Norges Parkinsonforbund. Thor slår fra seg både verbalt og fysisk.


Krøll i rulletrappa (skjult kamera)

i samarbeid med Solo Førland. For Norges Parkinsonforbund. Skjlu kamera som viser noen av utfordringene for de som har Parkinson, og hvordan omgivelsene reagerer.


Relasjoner

i samarbeide med Lysvold design. En film om hvordan Skyttelveien barnehage arbeider med relasjoner i det daglige.