Livestream

Strange days

I forbindelse med Korona har digitaliseringen av kommunikasjon tatt et kjempeskritt i ren skjær nødvendighet. Situasjonen har rett og slett tvunget oss til å ta i bruk teknologi som allerede var på plass mye raskere enn hva som ville vært normalt.

For oss som arbeider med kommunikasjon har dette bydd på nye arbeidsformer, og en populær tjeneste har vist seg å være livestrømming av møter, eventer, konserter, treningstimer etc. Mulighetene til å nå ut på en trygg måte i koronaperioden har blitt grundig utforsket, og mulighetene er mange.

Pr i dag kan jeg tilby to ulike tjenester for å nå ut digitalt med lyd og levende bilder avhengig av budsjett og ambisjoner.

Enkel strømming med lyd og bilde: Jeg stiller med et enkelt kamera og strømmer direkte til valgt tjeneste (youtube, Facebook etc.), og setter dette opp for deg i forkant om nødvendig.
Enkel strømming passer best for mindre organisasjoner med begrenset budsjett, da oppsettet er enkelt. I forkant må vi få tilgang til den aktuelle plattformen det skal strømmes til fra din kundens egen brukerkonto, og vi har også behov for tilgang til trådløst nettverk.

Profesjonell strømming: I samarbeid med Nils Maudal kan vi tilby full kringkastingspakke i form av flerkameraproduksjon som redigeres i real-time, med ulike programkilder, eksempelvis presentasjoner etc. Dette tilbudet passer best for større eventer, eller der hvor kvalitet i overføring og kommunikasjon er viktig. Vi kan skreddersy et tilbud basert på ditt behov. Et eksempel på arrangementsoppsett er tokameraproduksjon sammen med bruk av stillsfoto, presentasjoner etc. Det er også mulig å ha kontakt med seerne via chat avhengig av hvilke kanaler man strømmer til. Vi kan også bistå med rådgivning om egnede kanaler for deg.

Ta kontakt for å diskutere mulige løsninger: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.