Interiøret i Kontorhuset

Endelig ute av hjemmekontoret!

I likhet med så mange andre har det blitt mye hjemmekontor de siste to årene. Hjemmekontoret har jo sine positive og negative sider, for det er jo digg å jobbe i joggebuksa, gjennomføre møter uten tap av tid i form av reise og kunne jobbe 100% konsentrert uten å bli forstyrret. Men man mister også noe i form av den daglige inputen, diskusjonen og samkvemet som igjen påvirker tankemønstre og kreativitet. Nå får vi håpe at vi har lagt dette bak oss, og at vi kan gå videre som normalt igjen, med muligheten for digitale møter der det er mest hensiktsmessig.

I forbindelse med pandemien sa jeg opp kontorplassen jeg hadde hos Brodahls gummivarefabrikk etter ca ett år uten bruk. Jeg hadde i den perioden byens mest eksklusive og dyreste sykkelparkering, da det var den eneste jeg brukte kontorplassen til i forbindelse med møter og oppdrag. Nå som vi står i andre enden av pandemien var jeg nødt til å skaffe meg en ny kontorplass for å få de tidligere nevnte impulsene. Jeg har orientert meg om mulighetene i området Strømsø torg/Tollbugata både fordi det er sentralt, men også fordi det er et spennende område med tanke på fremtiden (sjekk ut Strømsø united).

Valget falt til slutt på en kontorplass hos Kontorhuset i Strømsø torg 4. Flotte fasiliteter og prima beliggenhet, med dedikert sykkelparkering i kjelleren. God møteromskapasitet og en flott mix av leietagere bidrar til å skape en spennende mix. I tillegg finnes Drammen Streetfood i etasjen under (og på terrassen over), samt Rekord bar rett rundt hjørnet, så ligger fristelsene i kø…

Tirsdag denne uken var dagen kommet som markerer min avslutning på hjemmekontortilværelsen, og fra nå av kan du treffe meg i Strømsø torg 4, 2. etasje. Inngang er antagelig enklest fra Schultz gate, vis a vis utgangen fra Extra Byhaven. Vi har kaffemaskin som produserer god kaffe, så vær velkommen innom.

Få en liten sniktitt i galleriet under.