Galleri Skrim

Som tidligere nevnt har jeg arbeidet med Skrim i mer enn ti år. Det har ført til en rekke besøk, og kameraet har vært min følgesvenn. Et kjapt søk i bildearkivet gir mer enn 3000 treff. Mange av bildene jeg er fornøyd med har havnet på nettsidene til VisitSkrim. Atter andre bruker jeg når jeg sender ut løypemeldinger, nyhetsbrev eller poster innlegg på sosiale medier for Skrim.

Bildene er en sentral del av arbeidet på Skrim, som handler om å kommunisere ut kvalitetene dette lille fjellområdet besitter. Finnerud gård, en av grunneierne på Skrim arrangerer regelmessige marked i forbindelse med vinterferie, påskeferie og høstferie. I dette lille markedet (i Skrimkiosken) finner du en rekke kortreiste kvalitetsprodukter, både håndverk og spiselige produkter. I år kan du til og med få kjøpt et par trykte bilder fra arkivet mitt i vintermarkedet. Det spinner ut i fra en idé om at hytteeiere på Skrim kanskje kan tenke seg å ha noen flotte bilder av området de er så glade i på veggen. Bildene i Skrimkiosken er å betrakte som vareprøver. Tanken er at man kan velge sitt eget motiv og få dette produsert av en profesjonell produsent med høy kvalitet. Bildene du kan velge mellom finner du i galleriet under.

Om du ønsker å få et av bildene under på veggen så ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller telefon: 456 62 228