Drammen halvmaraton

Det skjer i Drammen

Denne helgen var jeg så heldig å få fotografert på to ulike arrangementer som på flere måter setter Drammen på kartet. Lørdag besøkte jeg Nøstehallen hvor det var junior-NM i Scoot (sparkesykkel). Der fant jeg folk fra alle kriker og kroker av landet som hadde reist med sine håpefulle til Nøstehallen for å konkurrere. Stemningen var «laid back» og trivelig, men nivået var etter hva jeg kan bedømme svært høyt. Noen Skatebilder fikk jeg også tatt i pausene mellom konkurranseomgangene.

På søndag var det duket for Drammen halvmaraton. Skulle egentlig ønske jeg kunne vært med selv, men denne gangen passet det ikke sånn, så da ble det fotografering i stedet. Nærmere 4000 startende er imponerende, og arrangørene har virkelig fått fart på arrangementet med fokus på en rask løype, og god logistikk i forkant og etterkant. I tillegg har jeg ved selvsyn observert bredden i feltet, med de mest ambisiøse først, og de som har målsetning om å fullføre litt lengre bak. Med andre ord har arrangørene lykkes med å skape et arrangement som treffer bredt.

Bilder fra begge arrangement under.